מה נחשב סוכר גבוה אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/08/2016 | 22:04 | מאת: קס

שלום. ערך 100 אצל ילד בן כמעט 5 נחשב גבוה? דורש המשך בירור? ללא תסמינים נוספים. תודה

שלום, זה בגבול הנורמה ומאד תלוי במידת הצום בזמן הבדיקה וגם הלחץ הנפשי שלו. אם הוא היה מאד לחוץ הערך יהיה גבוה יותר.

05/08/2016 | 17:47 | מאת: קס

שלום. תודה על תשובתך. היה צום מלא של יותר משמונה שעות מהערב לא אכל. לא בטוחה לגבי שתיית מים. היה לחוץ כנראה כי לא רצה זריקה. 100 זה גבול עליון לפחות אצל המבוגרים היום. רציתי לדעת איך זה אצל הילדים והאם זו סיבה להמשיך לבדוק / לעשות משהו... תודה

20/08/2016 | 08:47 | מאת: קס

שלום. אשמח לתגובת המשך אם אפשרי: היה צום מלא של יותר משמונה שעות מהערב לא אכל. לא בטוחה לגבי שתיית מים. היה לחוץ כנראה כי לא רצה זריקה. 100 זה גבול עליון לפחות אצל המבוגרים היום. רציתי לדעת איך זה אצל הילדים והאם זו סיבה להמשיך לבדוק / לעשות משהו... תודה

מנהל פורום רפואת ילדים