מגע עם דם - שאלה נוספת בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/07/2016 | 20:18 | מאת: אילנית

בעקבות השאלה בקשר למגע עם דם ששאלתי קודם. דר תודה רבה עבור התשובה המרגיעה. ביתי השניה בת 11 בוודאות דרכה עם קפקפים על הדם הטרי, הלכה איתם וליום למחרת (בערך 23שעות ששהו בחוץ) נגעה בסוליות של הנעליים ,לפני ששטפתי אותם. האם עדיין יכולה להיות הדבקה. במידה ויש שריטה מינימלית ביד שאינה נראית? או דם שנשאר על הסוליה שאני לא רואה תודה רבה וסליחה על הנידנוד

שלום, לא תהיה כל הדבקה. תנסי לרדת מהסיפור ולשכוח. כדי להדבק מדם צריך להיות מגע הדוק יותר ומשמעותי יותר.

מנהל פורום רפואת ילדים