חום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/06/2016 | 00:36 | מאת: אתי

בתי בת 16 עוד מעט. החלה לשלשל ו העלתה חום לפני שבוע החלה לקהל טיפול ברספרים הספקנו להיות בטרם ובבהח חוץ מנוזלים והורדת חום והסבר על המשך אניביוטקה לא קיבלנו כלום שוב העלתה חום מחר מסיימת טיפול מה עלי לעשות. נלקחו בדיקות דתן ..תקין בבדקת דם חסר ברזל .מה עלי עוד לעשות

שלום, קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית שמתאימה לעונה. עם מעט סבלנות היא תחלים וזה יעבור. ניתן לשפר את המצב ע"י מתן פרוביוטיקה להחזרת החיידקים הטובים למעיים.

מנהל פורום רפואת ילדים