חבלה במצח לתינוקת... מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/01/2016 | 12:41 | מאת: סולי

שלום רב בתי בת חצי שנה לפני כ3 שבועות בעודי מרימה אותה לאחר שאכלה היא הורידה את הראש קדימה וקיבלה מכה במצח ממעקה שהיה מאחורי. מיותר לציין שהיא בכתה במשך כמה דקות , הרגעתי אותה והיא נרדמה. לא היה כל שינוי בהתנהגות והיא לא הקיאה. אך למרות הכל מאחר והיה לה נפיחות וסימן כחלחל לקחתי אותה לבדיקה אצל רופאת הילדים שלנו. היא בדקה ואמרה שהכל בסדר וכל עוד לא מקיאה אפשר להיות רגועים. העניין הוא שמאז אני לא רגועה וכל שינוי התנהגותי אני מקשרת למכה הזאת הילדה לאחרונה דורשת יותר זמן שינה, שמתי לב שבזמן ההירדמות היא מגלגלת עיניים והיא נרדמת דיי מהר, משהו שכן נראה לי מוזר. בדיעבד לאחר שקראתי קצת ברשת נזכרתי שלאחר המכה כשהיא בכתה היתה לה נזלת שיצאה. איך אוכל להיות רגועה שזה לא הנוזל של המוח? גם היום אני רואה שיש לה קצת נזלת.... דבר חיובי אני כן אציין שבזמן העירות היא מקסימה , חייכנית, מתקשרת נהדר... אבל אני ממש לא רגועה.. הלכתי לרופאה שלה כדי לדבר על הגלגולי עיניים והיא שוב בדקה (גם בדיקה ניורולגית קצרה) ואמרה שאין קשר למכה (כי היה לה חום השבוע) מה היית ממליץ לעשות? זה מעסיק אותי כל היום, הייתכן שכל מה שציינתי קשור למכה? או סתם צירוף מקרים? אני ממש מפחדת מנזק עתידי או מדימום מוחי.. אודה לתשובתך

שלום, להרגע במיידי!!!! תפסיקו לחשוב על זה. לא קרה ולא יקרה לילדה שום דבר. לא היה לה נזק משמעותי.

מנהל פורום רפואת ילדים