קושי לינוק בגלל גזים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/12/2015 | 09:12 | מאת: סער

התינוקת בת שלושה שבועות ולאחרונה היא מתקשה לינוק בלילה בגלל הגזים. היא כל הזמן מתנתקת ובוכה , אני מנסה להרגיע אותה ולהציע לה את השד שוב והיא לא תמיד מצליחה. נראה שלמרות ההנקה הקצרה- 10 דקות בשד אחד אחרי פיטולים רבים היא בסוף נרגעת ונרדמת ומתעוררת בזמן להאכלה הבאה. האם זה טבעי שתינוקות ינקו פחות בלילה? האם ישנה תנוחה מומלצת להניק אותה בזמן גזים שתקל עליה?

שלום, אני מציע שתפני ליועצת הנקה לגבי תנוחה מתאימה. לרוב הם יונקים טוב בלילה לעומת היום כיון שהם רגועים יותר. יש מקום לשקול אפשרות של רפלוקס הגורם להתפתלויות.

מנהל פורום רפואת ילדים