המשך- חום אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/12/2015 | 05:04 | מאת: מודאגת

תודה על התשובה. פניתי לרופא וגם הוא אמר שכנראה מדובר במחלה ויראלית והנחה אותנו לתת אקמול לפי הצורך. החום המשיך לעלות עד 39.5 .היום דווקא ירד אך הופיעו על גוף התינוק נקודות אדומות שטוחות (בטן וגב). הן נעלמות אם לוחצים עליהן. מה שמדאיג אותי שעל הקרקפת (ראש) הופיעו נקודות אדומות גדולות שטוחות גם, נראות יותר ככתמים אדומים. (בגוף הנקודות יותר בצבע ורוד). מה זה יכול להיות? תודה

שלום, זאת פריחה של מחלה וירלית שמציינת את סיום המחלה. עם הופעת הפריחה החום נעלם והילד מחלים.

מנהל פורום רפואת ילדים