עצירות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/10/2014 | 08:15 | מאת: חיים בן דוד

האם ילדים בני 5 נוטים לפתח עצירות? האם לילד בן 5 יכול להיות טחורים ? האם "פגלקס נטורל" היא מענה טוב לילד שסובל מיציאות קשות והאם יש תופעות לוואי מהמוצר הזה לילד בן 5 ?

שלום, אכן ילדים בגילאים אלה סובלים מעצירות וזה נובע לרוב מהתאפקות על רקע התנהגותי. הפגלקס יכול להשפיע היטב אם כי אני מעדיף נורמלקס. אין לזה כל תופעות לואי או השפעות לא רצוניות.

13/10/2014 | 14:10 | מאת: חיים בן דוד

האם שימוש לאורך זמן בפגלקס נטורל יכול לגרום נזק והאם השימוש רצוי שיהיה תקופתי בלבד לילדים בני 5 ?

מנהל פורום רפואת ילדים