בדיקת דם לילד בן שש בנושא גדילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/08/2014 | 18:42 | מאת: יעל

שלום, רציתי לדעת האם אפשר לעשות את הבדיקות דם הנ"ל כאשר הילד עושה אנהלציה עם תרופה שנקראת בודזונייד ומי מלח.להלן הבדיקות: glucose prolactin CRP GROWTH HORMONE BATT GLUCAGONE TEST IM TSH SOMATOMEDIN C CORTISOL BATTERY OBSERVATION PATIENT UNDERVALION והאם צריך להיות בצום של מים בבדיקת GLUCAGON TEST IM. מודה על תשובתך, יעל

שלום, האינהלציות אינן מפריעות לבדיקה כיון שהשפעתן מקומית בלבד. לגבי הצום צריך לברר במעבדה.

מנהל פורום רפואת ילדים