חום ופריחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/10/2011 | 23:30 | מאת: מיכל

שלום רב, לבתי היה חום סביב הארבעים מעלות וכשהחום ירד ל38-39 מעלות יצאה לה פריחה. הרופאה אמרה שזו אדמת או אדמדמת. לאחר יומיים עברה הפריחה והחום ירד. כעבור שבוע שוב היה חום סביב הארבעים מעלות וביום למחרת ירד ל38 מעלות והתחילה שוב פריחה. 1. איזו מחלה יכולה לגרום לפריחה חוזרת אחרי שבוע? 2. אני בהריון. יש לי נוגדנים לאדמת ול-CMV. האם עלי לבדוק עוד משהו? תודה רבה

שלום, מחלות וירליות רבות גורמות לפריחה וכן עושות שני סבבים של מחלה. לכן אין צורך בבירור מיוחד או בדיקות מיוחדות.

מנהל פורום רפואת ילדים