הירקון 5 ראשל"צ

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/01/2011 | 19:25 | מאת: מיקי

האם התקף היפרו ונטילאציה יכול להגרם אצל ילד בן כשנתיים שאינו מפסיק לבכות כתוצאה מבכי אשר נגרם כתוצאה מבהלה? ומהם הסימנים המראים כי הילד בהתקף? האם זה נראה כאילו הילד נחנק מדבר מה עד אשר פניו מכחילות או אובדן הכרה רגעי?

שלום, זה אינו התקף של היפר וונטילציה אלא הפסקת נשימה יזומה. יש ילדים שבוכים עד הפסקת נשימה והכחלה ואיבוד הכרה והם חוזרים לעצמם ללא התערבות. זה מבהיל אך אינו מסוכן כלל. זאת סוג של מניפולציה.

מנהל פורום רפואת ילדים