קשר עיין לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2001 | 12:57 | מאת: ענת

הילדה בת חודשיים, היא מעל אחוזון 90 בגודל, ישנה המון. עדיין לא יוצרת קשר עין קבוע עימנו - ההורים. השמיעה נראית בסדר גמור.... אפשר להיות רגועים?

13/12/2001 | 15:06 | מאת: ענת

יש קשר עיין אבל לא קבוע, כלומר לא תמיד כשנעמדים מולה היא מביטה,וכן אין קשר עם צעצועים קטנים אלא גדולים בלבד

13/12/2001 | 20:31 | מאת: ד"ר הדר ירדני

ענת יקרה, אחרי קריאת ההבהרה שלך זה נשמע לי תקין, אך בכל זאת פני לבדיקה. בברכה,

13/12/2001 | 20:29 | מאת: ד"ר הדר ירדני

ענת יקרה, כבר מהלידה אנחנו מצפים לאיזה קשר עין. ילוד כבר יכול לעקוב עד 90 מעלות. בגיל חודשיים כבר עד 180 מעלות. כמו כן נצפה לחיוך מכוון באיזור גיל זה. בגיל 4 שבועות כבר מתחיל להשמיע רעשים ובגיל חודשיים ממש קולות. בגיל 3 חודשים מצפים מילד שכבר יחייך מול ראי, ויסתכל על האם בזמן האכילה. אינני יודעת מהם שאר שלבי ההתפתחות של בתך, בעיקר התפתחות חברתית, ומה כוונתך בישנה המון. עצתי, פני לטיפת חלב, במילא את צריכה להיות שם לחיסון, לבדיקה והערכה. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים