סוג של קושי בנשימה-ילדה בת 6 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/05/2009 | 17:11 | מאת: רוני

שלום ד"ר, הבת שלי בת 6 וחצי לאחרונה ממש שמנו לב שהיא מתקשה בשימות מידי פעם לפעמים יותר ולפעמים פחות היא נעמדת ומתנשמת עמוק כאילו שאין לא מספיק אוויר קשה לי מאוד לנסח זאת אבל זה סוג של כאילו חסר לך אוויר אתה נעמד ונושם עמוק רק שהיא עושה את זה הרבה פעמים חששנו מהענין ופנינו לרופאת ילדים במרפאה (המחליפה) שבצעה בדיקה של שניונת ואמרה שיש אודם בגרון ואולי האף קצת סגור וזה כנראה בכלל זה יש לטפל במי מלח לתת מקסימום סירופ כלשהו וזה יעבור רק שזה לא עובר היום היינו אצל רופא א.א.ג והוא אמר שיכול להיות שזה סוג של דכאון או שקד שלישי או איזשהיא בעיה בבלוטת התריס האם שמעתם פעם על דבר כזה? מה עושים אם זה אחד מהדברים האלו חוצמזה למה דכאון היא ילדת שפורחת עם שמחת חיים מאוד נהנת בגן ויש מסביבה תמיד חברה ולא ברור איך יכול להיות סוג של דכאון אצל ילדים לגבי השקד הבנתי שזה בעיקר אצל קטנים יותר קשה לי להבין איך זה מתקשר עם הקושי בנשימה אשמח לקבל עזרה תודה

שלום, אינני בטוח באף אחת מהאבחנות ויותר נשמע לי כמו טיק עצבני כלשהו כמו משהו התנהגותי. צריך לראות את דפוס ההתנהגות. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים