אלרגיה לתותים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/03/2008 | 12:12 | מאת: אילנית

ביתי האמצעית אלרגית לתותים מגיל שנתיים לערך. במהלך גדילתה עד גיל 6 הגענו 3 פעמים לרופא הילדים בשל התנפחות חלקים בגופה עקב אכילת תותים. בפעם האחרונה שהגענו לרופא היתה בערך בגיל 6 כשהרופא אסר לחלוטין להתקרב לתותים עד שתגיע לפחות לגיל 8 שכן התוצאה יכולה להיות מאוד מסוכנת. כיום היא בת 9 ומאוד רוצה לאכול תותים למרות שיודעת היטב את ההשלכות לכך? מה לעשות????

שלום, זהו ענין של ניסוי ותהייה. נסו לתת בכמות קטנה תוך לקיחה של פנסטיל כחצי שעה לפני האכילה. אם לא תהיה כל תופעה נסו לאכול ללא הפנסטיל.

מנהל פורום רפואת ילדים