תינוק צרוד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/10/2007 | 03:06 | מאת: מיכל

הבן שלי בן ארבעה וחצי חודשים, צרוד מזה שבוע. היה מקורר ועדיין מתעטש ומשתעל מדי פעם. מדובר בתינוק לא רגוע שבוכה הרבה. רופא ילדים אמר שהצרידות ויראלית וייתכן שנובעת מהבכי הרב, והמליץ לי לתת לו 3 פעמים betamethasone 0.5 וציין שזהו טיפול בסטרואידים. האם זהו הטיפול הנכון או שיש עוד אפשרויות? יש לציין שעוד כשבוע אנו טסים עימו לחו"ל למשך חודש ואני חוששת מסיבוכים. אציין שיש לו חוסר G6PD תודה מראש!

שלום, הטיפול בסטרואידים לזמן כה קצר אינו מזיק ויכול לשפר את הצרידות ואת השיעול הנבחני. אינני רואה כל בעיה לטוס איתו.

מנהל פורום רפואת ילדים