תינוק צרוד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/03/2007 | 21:15 | מאת: אירנה

שלום רב, התינוק שלי בן חצי שנה ומהיום בבוקר יש לו קול צרוד. הוא לא נראה מצונן, מתנהג רגיל לגמרי, אוכל כרגיל. ממה זה יכול לנבוע? האם יכול להיות שזה מבכי? האם מסוכן? כדאי לקחת לרופא? המון תודה מראש על התשובה.

שלום, הצרידות נובעת מוירוס בדרכי הנשימה שגורם לבצקת של מיתרי הקול. זה אינו מפחיד או מלחיץ ובסה"כ יש להתייחס כמו למחלה וירלית אחרת. אם זה יתפתח לקוצר נשימה אזי זה עלול להיות סטרידור ואז יש לטפל .

17/10/2008 | 18:38 | מאת: פיצית פיצית

האם חייב להיות וירוס?מה הסימנים הנוספים?כמה זמן עד שיעבור?

מנהל פורום רפואת ילדים