אלרגיה לאבוקדו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/02/2007 | 11:59 | מאת: מיטל

הי ד"ר, ביתי בת שמונה חודשים יונקת בלבד ומידי פעם אוכלת מרק ופירות מרוסקים בגיל חצי שנה נתתי לה לטעום אבוקדו מרוסק ובאותו לילה היא הקיאה את נשמתה, לא שייכתי לאבוקדו ובגיל שבעה חודשים נתתי שוב טעימה (כפית) ובאותו לילה שוב הקיאה את נשמתה. היום נתתי שוב טעימה של אבוקדו (וזו הפעם האחרונה!!!!!!!!) ושוב היא הקיאה בלילה. בשלוש הפעמים לא נתתי באותו יום כלום חוץ מציצי והאבוקדו אז כך שללא ספק היא לא מגיבה טוב לאבוקדו. עד היום נתתי הרבה ירקות ופירות והכל היה בסדר לא פריחה ולא אלרגיה ובטח שלא הקאה אפילו נתתי לטעום תות ומנגו והכל היה תקין. מה יש באבוקדו (למעט העובדה שיש בו שומנים וברזל שחיוניים לגוף ) שניתן להיות אלרגי אליו?

שלום, זה לא ממש משנה מה יש בו שגורם לה לאלרגיה אך העובדה שהוא אנו מטיב איתה והוא גם לא כל כך חשוב שצריך להתעקש ולחזור ולתת אותו. יש המון דברים אחרים לא פחות טובים ומועילים.

מנהל פורום רפואת ילדים