עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/12/2004 | 14:08 | מאת: חולה

קיבלתי אנטיביוטיקה Roxo 150 מ"ג פעמיים ביום ולקחתי כבר חמישה כדורים בנוסף קיבלתי שני משאפים ונטולין ובודיקורט. קיבלתי את כי הייתי עם שיעול חזק ומלא ליחה והיה לי התקף אסטמה מיום חמישי לפני שבוע.הרופאה חושדת שיש לי דלקת ריאות או סינוסיטיס. עדיין כשאני נושם דרך הפה אני מרגיש כאב בריאה השמאלית ואני יכול לשמוע אותה מחרחרת רציתי לדעת תוך כמה זמן או כמה כדורים צריכה האנטיביוטיקה להשפיע כי אני לא מרגיש שום שיפור. הרופאה גם לא שלחה לצילום בית חזה כי רצתה לחסוך ממני את הקרינה 0אני בן 16.5(

שלום, אינני אוהב לעסוק בניחושים-יש לבצע צילום בית חזה ולדעת אם יש או אין דלקת ראות. אם כן יש להתאים את הטיפול האנטיביוטי כיון שלאחר 5 יצמי טיפול (אם הוא מתאים)היתה צריכה להיות הטבה .

מנהל פורום רפואת ילדים