אקזמה בפנים תינוקת בת 7 שבועות??

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/11/2001 | 15:07 | מאת: דניאל

שלום רב, הייתי מעוניינת לדעת מה הטיפול המונע אקזמה בפנים אצל ילודים הבנתי שכנראה האדמומיות המלוות בנקודות קטנטנות אדומות על איזור הלחיים והמצח הם בגלל חום מוגבר והזעה שנובעת בלילה ... האם לדעתך יש קרם מיוחד המונע או שאפשר להתשמש בכל קרם תינוקות רגיל.. וזלין גם יכול למנוע ???? האם באמת כל התינוקות עד גיל 4 חודשים סובלים מתופעה זו??? אודה לתשובתכם תודה טל

21/11/2001 | 00:40 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

קשה לתת תשובות לגבי פריחות מבלי לראות את הפריחה. במידה ומדובר ביובש ע"פ הפנים עם קשקשת ואדמומית בד"כ ניתן לטפל ע"י שמני אמבט - כל שמן תינוקות יספיק לעניין זה. התופעה נפוצה מאד וחולפת מעצמה עם הזמן, ואיננה מסוכנת.

מנהל פורום רפואת ילדים