היי ד"ר שאלה נוספת בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/04/2024 | 15:21 | מאת: תינוק בן 7 חודשים חום במשך חודש המשך

מוסיפה בבקשה עוד שאלה בהתייעצות נוספת עם רופאת הילדים היא שלחה אותנו לאולטרסאונד בטן עליונה ותחתונה ובדיקת שתן חוזרת בגלל הניטריט החיובי ללא לויקוציטים. ספירת דם תקינה לפני חודש. ביקשה שנחזור עליה שוב. 1. האם אולטרסאונד בטוח לתינוק בן 7 חודשים? 2. האם יכול להיות שהגורם לחום בערב בחודש האחרון זה דלקת שתן? 3. במידה ויתברר שזו אכן דלקת שתן שלא טופלה במשך חודש האם זה בסדר שתוטפל רק כעת ? מודאגת אשמח בבקשה לדעתך

מנהל פורום רפואת ילדים