ייעוץ חוזר לגבי פצע שמזדהם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/11/2020 | 21:54 | מאת: שחר

שלום בהמשך לשאלתי הקודמת.כרמור הבן שלי נפל ושפשף עמוק את הברך. חיטאתי לאחר הנפילה במים וסבון..עברו 30 שעות וכרגע הפצע נראה מוגלתי..מפריש נוזל צהוב.. אני מנקה והנוזל שוב מצטבר. בייעוץ טלפוני נאמר לנו למרוח 3 פעמים ביום במשך שבוע משחת מופירוסין. מרחתי לו היום 3 פעמים במהלך היום אך זה ממש לא עזר, הנוזל הצהוב מתגבר. כרגע 4ין לילד חום. אני ממש פוחדת שמתפתח זיהום שיחדור לו למערכת הדם או משהו ויסכן אותו.. האם נשמע שזה הטיפול הנכון? האם צריך אולי טיפול פומי? האם הזיהום יכול לחדור לו לגוף ולסכן את חייו? רופא הילדים שלו יחזור רק ברביעי אני ממש בחששות תודה על מענה

שלום, הנוזל הצהוב זה נוזל של ריפוי הפצע והוא תקין ואינו זיהום. אם את חוששת גשי לרופא

מנהל פורום רפואת ילדים