טיפול במה שנראה כאטופיק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/10/2020 | 18:49 | מאת: אמא מיואשת

שבת שלום. בני אובחן עם אטופיק עי רופאת עור. פצעים שמתחילים כלבנים מגרדים מאד הופכים לאדומים ומתפשטים בעיקר ברגליים ובישבן. מזה 3 שבועות משתמשים בסבון ספטל סקראב. שבוע בטאקורטן ושבוע פרוטופיק. ומורחת מידי פעם על העור שמן שקדים.הפצעים נעלמו.. אך לאחר כמה ימים מסיום הטיפול..שוב הפצעים חזרו אותם מקומות ובמקומות אחרים. מה ניתן לעשות? ממש מייאש.. אשמח לעזרתך. תודה!!

שלום, צריך לראות את הנגעים על מה מדובר. יתכן וזה משהו אחר. אשמח לבדוק ולעזור.

01/11/2020 | 13:42 | מאת: אמא מיואשת

תודה.איך ניתן לפנות אליך?

מנהל פורום רפואת ילדים