הקאות חוזרות בלילות-

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/10/2020 | 04:21 | מאת: לי שי

שלום, מזה שבוע שבני (1.3) מקיא רק בשעות הלילה. באופן פתאומי מתעורר ופשוט מקיא כמה פעמים עד שמתרוקן. ביצענו בדיקות דם צילום בטן שיצאו תקינים. קיבלנו הפנייה לאולטרסאונד, טרם בוצע. הייתה הפסקה ליומיים שגרמה לי לחשוב שאולי מדובר בוירוס אבל שוב זה חזר והפעם עם יציאות רכות מאוד, אבל לא בתדירות של שילשול. במהלך היום הילד לא אפטי כלל ומתנהג בצורה רגילה לחלוטין,ללא חום. האם ייתכן שמדובר ברגישות למשהו מסויים? אם כן, איך ניתן לאבחן זאת? או במידה וזה לא רגישות מה זה כן יכול להיות?

שלום, בתוספת של השלשול יכול להיות שאכןם מדובר במחלה וירלית שבזמן שכיבה גורמת לו להקאה. תמתינו עוד מעט בסבלנות ויש סיכוי גדול שזה יעלם מעצמו

מנהל פורום רפואת ילדים