ילד בן 5 מקיא בלילות לסירוגין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/10/2020 | 23:20 | מאת: עדי

שלום רב, ילדי בן ה5 מאז שהיה בערך בן 9 חודשים מקיא בלילות לסירוגין. זה קורה באמצע הלילה, אחרי שהוא ישן כבר כמה שעות. הוא מתחיל לבכות מתוך שינה כי הוא מרגיש שהוא עומד להקיא. זה קורה בהפרשים לא קבועים בין הלילות, ועד היום לא מצאנו קשר לזמן אכילה, סוג מזון או כל נושא אחר😔. למשל, הוא הקיא אתמול בלילה, יכול להיות דהוא יקום כדי להקיא היום, יכול להיות שעוד שבוע ויכול להיות גם שרק עוד חודשיים. לקחנו אותו בעבר לבדיקת רופא גסטרו לילדים, אך הוא נתן לנו לעדות בדיקת עיינים, נתן לנו סירופ לטיפול בשיעולים )אין לי מושג למה(, בדיקת דם בכדי לשלול צליאק ) למרות שהסברתי שהוא כבר עשה את הבדיקה ויצא שלילי לצליאק(. רק בדיקת גסטרו לא נתן. מה עליי לעשות ומה עוד נוכל לבקש לבדוק? אשמח לעזרה, בתודה רבה, 🙏

שלום, עליכם לבקש צילום בליעה עם חומר ניגוד כדי לראות את המהלך של המעיים.

20/10/2020 | 15:33 | מאת: עדי

תודה רבה 😊

מנהל פורום רפואת ילדים