סתימה אפית....חוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/10/2020 | 10:16 | מאת: אמא מודאגת

שלום עקב שיעול שנעלם וחוזר בחודש האחרון לבת שנתיים ללא קוצר נשימה עם קצת ניחרות עם קצת ליחה . בדיקה ראיות תקינה וצילום חזה תקין הלכנו לרופא אף אוזן גרון והאבחנה הייתה: היפרטרופיה של קונכיות תחתונת משני צדדים ונזלת שקופה מרובה ללא עדות לפילופים כלומר אבחנה סתימה אפית. נתן לנו תרופה סירופ בשם SYR AERIUS 2.5 לחודש ימים וגם נתן לנו תרסיס STERONASE פעם אחד ביום למשך חודש. לפעמים אני מרגישה שזה עוזר ולפעמים לא. ולפעמים שומעת מאף שלה קול או צפוף כאילו יש גודש כזה ולא יוצא נזלת . יש פתרונות מציק לי כאשר אני שומעת אותה עם שיעול האם זה נוצר מהנזלת? אני קצת פחדנית ומוטרדת לקריאה נוספת והעמקה

שלום, הטיפול שקבלתם טוב והוא מקובל מאד לבעיה זאת. ניתן להוסיף גם טיפול טבעי ואשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים