שאלה בנושא אטופיק או מולסקום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/10/2020 | 19:23 | מאת: עדי

שלום. בני בן 4.5 מזה נספר חודשים םצעים המתחילים כנקודות לבנות מגרדות והופכות לאדומות ובעקבות גרד גם מדממים ופוצעים את העור. בעיקר בקפלי הידיים והרגליים והישבן. רופא ילדים נתן תריאולון שרק הרע את המצב. רופאת עור המליצה על שבועיים בטאקורטן ולאחר מכן שבוע פרוטופיק. במקביל להסתבן עם ספטל סקראב ולמרוח קרם גוף adrema מספר שאלות: האם הפרוטוקול הטיפולי נשמע הגיוני? בעלון ראיתי שכתוב שלילדים מותר בטאקורטן רק 5 ימים .. היא המליצה שבועיים. בנוסף, האם במקום הטיפול הזה ניתן להמיר לטיפול הומופאתי? או שקודם יש צורך בטיפול כזה ואז למניעה טיפול הומופאתי? תודה רבה

שלום, הטיפול שהוצע לכם הוא טוב. ניתן לשלב אותו במקביל עם טיפול הומיאופתי.

מנהל פורום רפואת ילדים