אבחנה מבדלת למטואידיטיס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/08/2020 | 11:24 | מאת: נעה

שלום דר שנהר. בני בן 4.5 ומאתמול אפרכסת האוזן שלו אדומה וטיפה חמימה.. קשה לומר אם האוזן בולטת, אולי טיפה..אין חום או כל תסמין אחר, מעולם לא סבל מדלקת אוזנים ואינו מתלונן. יש כמו נקודה פיצית של משהו כמו פצעון חום באוזן לא בטוחה אם זה המקור לזה היות וזה ממש פיצי.הזיז הפטמתי אינו בולט או אדום או נפוח. איך ניתן לדעת אם חלילה מדובר במסטואידיטיס ונדרשת פניה דחופה לבדיקה שהרי כרגע סופש וזה אומר להגיע למוקד .. תודה רבה

שלום, בכל מקרה רצוי להגיע לבדיקה ושם יקבעו אם מדובר בבעיה דחופה הדורשת הגעה למיון.

30/08/2020 | 19:43 | מאת: נעה

תודה. זה חלף מעצמו למחרת בסוף.. הזדמנות לומר תודה רבה על הפורום והמענה הזריז והסבלני שלך תמיד

מנהל פורום רפואת ילדים