מספר שאלות שאשמח למענה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/08/2020 | 20:52 | מאת: עדי

שלום דר שנהר ראדית-תודה על הפורום הזה לאור מחקרים שונים וסותרים אם ניתן לומר היום ברמת ודאות גבוהה 1. כי ילדים סביב גילאי 3-5 סבירות ההדבקות שלהם קורונה (בחשיפה למאומת) קטנה יחסית? 2. וכן לגבי ילד שנדבק- האם סבירות ההדבקה שלו את הסביבה( שידסיק רת המשפחה שחיה איתו לדוגמא) נמוכה יותר? 3. האם זה מושפע באם לילד יש/אין תסמינים 4. האם החיסון העונתי השנה לשפעת אכן אמור למזער את הסבירות להדבק בקורונה או למזער את קושי המחלה למי שכן ידבק? או שאין ממש קשר בין השניים? 5.שאלה לא קשורה: מהו מספר הנשימות התקין בדקה לילד בן 4.5? סליחה על האורך תודה ובריאות לכולנו

שלום, כל השאלות לגבי הקורונה אין תשובה ברורוה וגדולים וחכמים ממני לא יודעים את התשובה השפעת אינה קשורה לקרונה ואלה וירוסים שונים לחלוטין נשימות של ילד בן 4.5 כמו של מבוגר

מנהל פורום רפואת ילדים