כולסטרול גבוה לילד - שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/07/2020 | 11:40 | מאת: ורד

בבדיקות דם מזה שנתיים כולסטרול גבוה לילד מגיל 10. כללי - 208 LDL - 130 non-HdL - 150 HDL בטווח הנורמה לילד הסטוריה משפחתית של כולסטרול גבוה ומחלות לב. הילד אינו סובל מעודף משקל ומבקר באופן קבוע אצל תזונאית ושומר על תזונה בריאה ולכן אופציית הטיפול בתזונה מוצתה. בקופ"ח אין רופא ליפידים המקבל ילדים ולכן הוצע לפנות לאנדוקרינולוג במקום. האם יש טעם ללכת לאנדוקרינולוג או שעדיף לחפש רופא ליפידים ילדים מחוץ לקופ"ח? תודה מראש.

שלום, מציע לכם לפנות למרפאה אנדוקרינית בבית חולים שיבא שם יש את המומחים לנושא ליפידים.

29/07/2020 | 23:37 | מאת: ורד

תודה רבה על תשובתך. האם יש שם מומחים לנושא ליפידים שמקבלים ילדים? תודה.

מנהל פורום רפואת ילדים