ורמוקס ותופעות לוואי שהחלו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/07/2020 | 11:21 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי התלונן בלילות האחרונים על כאב בישבן- לא ראיתי תולעים אך בעבר כבר סבל כמה פעמים מתולעים לכן נתתי לו מנה אחת של ורמוקס(לאחר התייעצות עם הרופא). הוא קיבל את המנה לפני 60 שעות - בשישי בלילה והיום - שני בבוקר הקיא פעמיים ומתלונן על כאבי בטן.. איך ניתן לדעת אם חלילה ישנה פגיעה בכבד מהתרופה?הפעם הקודמת שקיבל מנה היה בנובמבר 2019 ללא תופעות לוואי

שלום, כדי שתהיה פגיעה בכבד צריך מינון מאד גבוה ולכן הסבירות נמוכה עד אפסית. כנראה שההקאה אינה קשורה לתרופה כלל.

מנהל פורום רפואת ילדים