תינוק מסרב לאכול!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/07/2020 | 17:24 | מאת: גל

שלום דר בני בן 8 חודשים. כשהיה בן חמישה וחצי חודשים התחלנו בטעימות מוצקים. התינוק מיד התחבר לטעמים והיה אוכל בבוקר מנה יפה של פירות ובצהריים מנה יפה של מרק ירקות. לפני כחודש התחיל להוציא שיניים ומאז אינו אוכל כמעט בכלל מוצקים. הוא ממש יורק את המוצק החוצה וסוגר את הפה. הרופאה אמרה לי לא להתעקש על אוכל אבל הוא לא משתפר. מה אני אמורה לעשות? תחליף מזון הוא ממשיך לצרוך כרגיל. תודה על תשובתך, גל

שלום, אכן כפי שציינה הרופאה סבלנות ולהניח לו ללא לחץ. הוא יחזור לעצמו.

מנהל פורום רפואת ילדים