טיפול בהמנגיומה בלייזר לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/06/2020 | 11:29 | מאת: רות

שלום! בני בן שנה עם המנגיומה בקוטר 8 מ"מ בלחי, מכיוון שזה באזור הפנים אנו מחפשים את הטיפול היעיל להיעלמות מוחלות של ההמנגיומה. שמענו על טיפול בלייזר. רצינו לשאול: 1. באיזה גיל מטפלים בלייזר להסרת המנגיומה? 2. הילד מתחיל טיפול באטנוולול ומשחה מקומית, האם כדאי לחכות לתוצאות או לטפל בלייזר ולסיים עם זה? כי שמענו שזה קצת מאוחר. תודה רבה!

שלום, אתם יכולים לבקש ייעוץ במרפאת לייזרים של בית חולים שיבא במרכז לטכנולוגיות מתקדמות. הם עוסקים בזה ויכולים לתת פרטים מדויקים על מתי ואיך. אם אפשר להמנע מתרופות זה יהיה טוב יותר

מנהל פורום רפואת ילדים