ריפלוקס סמוי לתינוקות בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/06/2020 | 22:19 | מאת: אמא

שלום רב, הבת שלי בת 3 חודשים, גילינו שיש לה ריפלוקס סמוי. כשהיינו אצל רופא מומחה לפני חודש וחצי בערך הוא אמר שזה לא חמור והמליץ לתת תמל סימילאק ar ,כך עשינו ובאמת הרגשנו שיפור. לאחרונה אנו רואים שעולה ויורד לה האוכל בערך 3 פעמים ביום ואני מפחדת שיש לה צרבת והיא סובלת, הרופא תינוקות אמר שאפשר לתת תרופה בשם אומפרזול 2 cc ביום וכששאלנו את המומחה הוא אמר שאפשר לתת 6 מ״ל ליום. השאלה שלי אם כדאי לתת את התרופה כי בכל זאת זו תרופה ואם כן אז כמה לתת ביום תודה רבה

שלום, התרופה יכולה להפחית אי שקט וצרבת אך לא מונעת את עליית האוכל למעלה. יש לתת את התרופה לפי המשקל של הילדה וזה קובע את המינון.

10/06/2020 | 20:54 | מאת: בהמשך לשאלה

היי תודה אבה על התשובה, בהמשך למה שכתבת, האם אתה ממליץ על תרופה שמונעת את העליה של האוכל וללכת בכיוון הזה או לקחת את התרופה שמורידה אץ החומציות?

מנהל פורום רפואת ילדים