הדבקת פער בגדילה בעקבות תזונה לקויה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/06/2020 | 07:58 | מאת: יהודית

שלום רב. בני בן ה-17 סבל בין הגילאים 15 עד 16.5 מתת-משקל כתוצאה מהפרעת אכילה. כעת הוא לאחר טיפול אך נראה כי גובהו אינו עלה מתחילת המחלה. נשאר בסביבות 1.65, בעוד אחיו התאום עלה במהירות בגובה. הוא מאוד רוצה לגבוה וגם אנחנו רוצים שהוא יגבה כמובן. האם ישנה דרך להדביק את הפער בצמיחה בשלב הזה או שמא זה מאוחר מדי? אם ניתן להשלים את הפער בגדילה, כיצד ניתן לבצע זאת?

שלום, הייתי מציע לפנות לאנדוקרינולוג מומחה לילדים שמנוסה בעיניין גדילה ואולי יש מקום לתוספת של הורמון גדילה.

מנהל פורום רפואת ילדים