שתי שאלות לגבי שתי ילדיי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/05/2020 | 19:18 | מאת: לימור

היי בתי בת שבע וחצי היא סובלת מאסמה בחצי שנה האחרונה יש לה כמו כחכוח בגרון אים רעש כאילו שתקוע ליחה ואין לה בכלל נזלת שאלתי את רופאת הילדים שלי. היא אמרה שזה משהו התנהגותי האים זה באמת ומה עושים ??? ועוד שאלה בני בן חמש וחצי התחיל לעשות כושר ואז עשה אשפגה ואז הוא צעק שכואב לו הבלבול ומעל אולי מתח משהו ??? נתתי לו נורפן וזה עבר ממה זה יכול להיות ??

שלום, אכן לעיתים כחכוך יכול להיות משהו התנהגותי אבל צריך לבדוק את הילדה. יתכן והבן עשה שפגט ומתח שם גיד און שלריר אבל אם זה חלף הרי שאין כל בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים