בדיקת שתן לילדה בת שנתיים ו 7 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/05/2020 | 13:20 | מאת: אילנה

שלום רב, בעקבות סימפטומים של דלקת בשלפוחית השתן עשיתי בדיקת שתן לתרבית והתשובה שיצאה היא urine culture p - צמיחה דלה מעורבת. הבדיקה בוצעה לפי הנחיות הרופאה ובנוסף עדיין יש סימפטומים של תכיפות שתן , גירוי וכאב בטן תחתונה. מה משמעות תוצאות הבדיקה?

13/05/2020 | 13:28 | מאת: שאלה נוספת

בבדיקת שתן רילה מופיע LEUCOCYTES 75 WBC/microl מה אומרת התוצאה האם יש דלקת בדרכי השתן והאם זה מחייב טיפול אנטיביוטי ? תודה

שלום, הבדיקה לא נותנת לנו כרגע כל אבחנה. אם הסמפטומים ממשיכים הייתי מכסה באניביוטיקה בכל מקרה.

מנהל פורום רפואת ילדים