בעניין הקורונה מספר שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/04/2020 | 02:30 | מאת: אריאל

יש הרבה דיס אינפורמציה בנושא ההדבקה: 1. האם ההדבקה היא בעקבות קרבה לחולה קורונה ? או שצריך משהו מעבר לזה כמו התעטשות או העפת רסיסי רוק בעת דיבור ?. 2. במידה ויצאתי מסופרמרקט או מקום המוני אחר ואני צריך לגרד בפנים או לגעת באף או בעיניים , האם אני יכול לעשות זאת לאחר ניקוי הידיים באלכוג'ל ? 3. האם הוירוס יכול להימצא ולהסביר אותנו מקופסאןת קרטון גדולות , או מקופסאות / ניירות בהם אורזים לנו אוכל מחנויות ובלי קפה ? אם כן מה ניתן לעשות ! 2.

שלום, ראשית כל ההנחיות נמצאות באתר משרד הבריאות 1.ההדבקה היא בקרבה לחולה קורונה ולכן שמירת מרחק כה חשובה ולבישת מסיכה 2. לאחר ניקוי באלכוהול אפשר לגעת בפנים 3. לאחר פריקת אוכל משקיות של סופר יש לחטא ידיים והכל בסדר

מנהל פורום רפואת ילדים