ילד בתת משקל רציני בן 9 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/04/2020 | 02:22 | מאת: קטרינה

דר שלום. בן שלי בן 9 ושוקל 20 קילו.גובה 126 תמיד היה מאוד מאוד רזה.תמיד מתחת לאחוזים בעיקר במשקל.הוא גם ניראה מאוד רזה.יחד עם זה ילד שמח עם אנרגיות.אוכל אבל בכמויות קטנות.עושים כל שנה בדיקות דם ובודקים צליאק הכל תקין.היינו אצל גסטרואנטרולוג ילדים שגם לא ראה בעיה .אבל למה הוא כמעט ולא מעלה במשקל אני מאוד בלחץ תודה מראש על התשובה

שלום, קשה לי לענות על שאלה שכזאת במיוחד שלא ראיתי ולא בדקתי את הילד. נבדקתם ע"י רופא גסטרו וע"י רופא הילדים ולא נמצאה כל בעיה וזה מה שחשוב

מנהל פורום רפואת ילדים