בת 11, טשטוש ראיה ורעד בגוף.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/04/2020 | 21:42 | מאת: קובי

שלום רב לפני 3 שבועות באחד הבקרים ביתי בת ה11 התעוררה בבוקר כשהיא מזיעה, רועדת, והרגישה שחם לה, כשפתחה את עינייה ראתה אור חזק למרות שהחדר היה חשוך. האינסטינקט הראשוני שלה היה לשתות מים ובאמת זה מה שעזר לה. מדדנו חום והיה תקין. מאז היו עוד שני אפיזודות כאלו בהפרש של שבוע בין אחד לשני. ילדה בריאה בדרך כלל. היום בערב לפני השינה התלוננה שהחושך מפריע לה והיא מרגישה שכאילו הכל מטושטש.. היא לא יודעת בדיוק להסביר מה היא מרגישה. תודה

שלום, זאת תופעה מאד לא ספציפית ויכולה לנבוע גם מחרדה. בכל מקרה אם זה ימשך כדאי לגשת לרופא לבדיקה וכן בדיקות דם

מנהל פורום רפואת ילדים