קקי עם ריר לתינוק בן חודש ו3 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/04/2020 | 17:04 | מאת: אליאור

שלום בני בן חודש ושלושה שבועות. עד לפני שבוע וחצי, היה רגיל לעשות קקי כ3 פעמים ביום. לפני שבוע וחצי התחיל לעשות קקי פעם ביום, כמות גדולה, שבחלק העליון בחיתול נראה נוזלי יותר. ומיום חמישי האחרון, התחיל לתת יציאות בתדירות ממש גובה , כ10 פעמים ביממה , במרקם כמו שהיה יוצא לו לפני השבוע (לפני שעשה רק פעם ביום, יציאות צהובות במרקם כמו קוטג') וירוס היציאות היו מלוות בריא. ביומיים האחרונים התדירות ירדה מעט 6 פעמים ביממה בערך אבל הקקי עם ריר, ממש כמו נזלת סמיכה שמחברת בין החתיכות. עשינו בדיקת צואה אך התוצאות עדין לא הגיעו. על מה הדבר יכול להעיד ??

שלום, שינויים מסוג זה יכולים להיות כל הזמן ולא בהכרח מעידים על תחלואה. תמתינו לבדיקת הצואה ואם היא תקינה הרי שזה חלק מהמהלך הטבעי

מנהל פורום רפואת ילדים