איך אדע מה יש לתינוק שלי?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/04/2020 | 20:05 | מאת: שרי

שלום תינוק בן חודש וחצי כיום מיום היוולדו נתתי סימילאק רגיל היה אוכל יפה עם תאבון רב מגיל שבועיים בערך התינוק לא מפסיק לצרוח לאחר התייעצות עם רופא החלפתי לן בגיל חודש לסימילאק קומפןרט שעוזר לגזים אחרי שבוע שלא עזר הרופא המליץ נוטומיגן הנוטרומיגן לאחר שבוע גם לא עזר והרופא ממליץ תרופה לריפלוקס ושילוב של ar אני לא רוצה לשגע את הילד שלי עם ככ הרבה החלפות של אוכל הוא גם לא נראה לי אלרגי לחלב איך אדע שהוא לא אלרגי בוודאות? והאם אני יכולה לחזור לסימילאק עם התרופה של הריפלוקס? אחרי כמה זמן צריך לראות שיפור לריפלוקס? האם יתכן שהנוטרומיגן לא טעים לתינוק? מאז הוא אוכל פחות ועם פחות חוסר חשק

שלום, כנראה שהוא סובל מרפלוקס. הנוטראמיגן אינו טעים ולכן אינו רוצה לאכול ובנוסף הרפלוקס גורם לחוסר רצון לאכול. התרופה משפיעה תוך מספר ימים ואת יכולה לחזור לפורמולה הראשונה. אם תרצי ניתן להוסיף גם טיפול טבעי ואשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים