נקודות אדומות בצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/04/2020 | 10:11 | מאת: אמא

שלום רב, ביתי בת שנה וחודשיים מידיי פעם מופיעות לה נקודות אדומות מאוד קטנות בצוואר שלא עוברות בלחיצה בפעם הקודמת שזה הופיע חשבנו שזאת הייתה תגובה אלרגית לבגד ששמנו לה כי לאחר פחות מיממה זה עבר הבוקר ראיתי ששוב מופיעות לה הנקודות והיא לא לבשה בגד חדש ולא אכלה משהו חדש אני לא יודעת להגיד האם אלה פטכיות אבל נראה שזה עונה על ההגדרה מחיפוש באינטרנט היא בריאה ללא חום מאוד חיונית מתנהגת כרגיל האם יש סיבה לדאגה?

שלום, צריך לראות את הממצאים כדי לאבחן. זה יכולך להיות גם סתם תגובה לזיעה

מנהל פורום רפואת ילדים