רגליים אדומות לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/03/2020 | 17:19 | מאת: קרן

הבת שלי ילדה בריאה בת 11 חודשים, אבל כשהיא מתעצבנת היא משלבת בחוזקה את הרגליים שלה אחת על השניה ולא מפסיקה עד שמקבלת את רצונה. במיוחד כשהיא רעבה או עייפה. עושה את זה מקטנות (הרופא ילדים אמר שזה מה שבא לה לעשות ולא התייחס לזה כבעיה). היום היא עשתה את זה שוב לפני האוכל ובניגוד לפעמים אחרות - אזור השוקיים שלה נעשו ממש ממש אדומות בוהקות (רגל אחת יותר מהשנייה). אחרי 5-10 דקות זה עבר, ביחד עם זה שקיבלה את הבקבוק ונרגעה והפסיקה את השילוב. זה נורמאלי? כי קצת נבהלתי מהאדמימות הזאת. תודה...

שלום, זה פשוט לחץ על הורידים שגרם לאודם. חסר חשיבות ולא גורם לכל נזק

מנהל פורום רפואת ילדים