בת 3 וחצי חולה עם חום ושיעול מיום שישי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/03/2020 | 11:32 | מאת: ורד

הי.. ביתי הגדולה חולה עם חום שיעול ונזלת מיום שישי.. עד עכשיו נורפן עזר ועכשיו יש תחושה שזה החמיר ושהוא עוזר אבל למעט זמן.. אני מרגישה חסרת אונים התקשרתי לקופת חולים ודיברתי עם רופא והוא החליט לפי התסמינים בלבד שזה ויראלי.. אני קצת חוששת שזה מעבר.. אבל בקופת חולים של ו אומרים לי לא להגיע בגלל הקורנה.. מודאגת ממש תודה מראש על התשובה מצינת שאני גם עם תינוק בן שבוע בבית

שלום, הדאגה שלך מובנת בהחלט אך קשה לי לעזור מבלי לבדוק את הילדה. אם את כה מודאגת גשי בכל זאת למרפאה שיבדקו את הילדה.

מנהל פורום רפואת ילדים