תינוקת צורחת ולא רגועה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/02/2020 | 23:17 | מאת: אמה

שלום דוקטור, בת חודשיים מגיעה למצבי בכי היסטריים ולעיתים ללא סיבה ברורה. היא ממש נהיית סגולה, עוצרת נשימה, צורחת עד אובדן קול, רועדת בשפתיים מרוב בכי. אני מבינה מצבים של רעב או גזים. מקבלת גרפווטר ומשפיע לטובה אך לעיתים זה לא עוזר והבכי לא מפסיק או שנרגעת למספר שניות ושוב מתחיל סבב של בכי צווחני וקשה עם כל מה שתיארתי. היא מגיעה לאפיסת כוחות ונרדמת. זה קורה כמעט כל ערב ולפעמים גם פעמיים או שלוש ביום. רוצה להוסיף כי היא זזה כל הזמן, לא ישנה הרבה. במהלך היום נרדמת בידיים וכשמניחה אותה במיטה מתעוררת בבכי וכך יוצא שמגיעה ללילה עייפה ועצבנית וכשסוף סוף נרדמת השינה שלה לא שקטה. אני ממש חסרת אונים אל מול הסיטואציה הזו ובעיקר אל מול התקפי הבכי הקשה. Help

שלום, מבלי לבדוק ורק מהסיפור נראה שהיא סובלת מרפלוקס סמוי. כך זה מתנהג לרוב. אשמח לבדוק ולעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים