ברונכיטיס חוזר אצל תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/02/2020 | 21:59 | מאת: פלוני

שלום ד ר הילד שלי בן שנה ומגיל 4 חודשים הוא עם שיעול ליחה ציפצופים חרחורים. מטופל באינהלציות (מגיל 4 חודשים כל חודש במשך שבוע/שבועיים עם טרבולין ומי מלח לפי צורך) פעמיים אשפוז בגין דלקת ריאות ווירוסים נשימתיים רנו וירוס ו-rcv בבדיקה עם רופא ריאות נתן סינגולייר. יש גנטיקה שלי (האמא) עם אסתמת ילדים והסבתא עם אסתמה רציתי לדעת האם כמות האינגלציות לא מפריעה/מסוכנת לילד???

שלום, האינהלציות אינן גורמות לנזק כיון שזה השפעה מקומית. עצם התחלואה החוזרת היא הבעיה וניתן לעזור לו ע"י טיפול טבעי תומך

מנהל פורום רפואת ילדים