פעוט בן שנה ושבע - נפילות מרובות - חבלות ראש.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/02/2020 | 22:25 | מאת: יותם

שלום רב, פעוט בן 1.7 נופל המון (תדירות אחת/2 פעמים בשבוע). הגננות העירו את תשומת לבנו שהדבר חריג. לקחנו לרופאת משפחה, טענה שהכל תקין. (לא ביצעה בדיקה כלשהיא). לקחנו לרופא אאג - יש נוזלים באוזניים אך הרופא טוען כי זה לא קשור לשיווי משקל. כיום הגננת התקשרה שוב והוא נפל שוב וקיבל חבלת ראש. אני מעוניין לבדוק את הנושא יותר לעומק. עם מי ניתן לבדוק את הנושא? תודה מראש.

14/02/2020 | 22:27 | מאת: יותם

חייב לציין שהוא נופל הרבה יותר מפעמיים בשבוע. הוא נופל כמה פעמים ביום. חבלת ראש מתרחשת לפחות פעם/פעמיים בשבוע.

שלום, לגשת לנוירולוג ילדים או רופא להתפתחות הילד.

מנהל פורום רפואת ילדים