תינוק עייף אחרי וירוס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/02/2020 | 06:32 | מאת: עינב

שלום דר. לפני כשבוע בני בן 1.3 סבל מוירוס הקאות ושלשולים עם חום גבוה עד 40 שהורד באמצעות נרות אקמולי . נתנו את הנרות על פני 3 ימים כל 4-5 שעות. מאז התינוק כבר החלים לחלוטין אבל אני מרגישה שהוא עייף מהרגיל ונוטה לישון יותר מבעבר . האם זה כתוצאה מהנרות ?? משהו מהמינון שהבאנו לו איננו תקין ?? כדאי לעשות בדיקות כלשהן ? תודה רבה

שלום, תופעה נפוצה לאחר מחלה וירלית עם חום גבוה שמתישה אותו. הגוף צריך להתאושש

מנהל פורום רפואת ילדים