חוסר תאבון במשך כשבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/01/2020 | 16:43 | מאת: נטליה

שלום פרופ׳ בני בן חודשיים וחצי ניזון מסימילאק וחלב אם שאוב. לפני כשבועיים הוא קיבל חיסון של גיל חודשיים. מאז החיסון אין לתינוק תאבון והוא מסרב בתוקף לאכול. את מירב האכלות אני מבצעת כשהוא ישן כי רק ככה הוא לא מתנגד להאכלה. לפני החיסון היה אוכל כ-160 מ״ל ולעיתים יותר והיום הוא מוציא את הבקבוק מהפה לאחר 40 מ״ל. שבוע שעבר שקלתי אותו והוא עולה בצורה לא מספקת. איני יודעת מה לעשות ואני מודאגת מאד. אשמח לעצתך. תודה מראש, נטליה

שלום, לרוב החיסון הזה אינו גורם לתופעות לואי כאלה כפי שתארת. יתכן והוא סובל מרפלוקס שהלך וגבר עקב עלייה בכמות האוכל.

מנהל פורום רפואת ילדים