בהמשך לשיחה על מצמוץ

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2020 | 20:00 | מאת: עדי

תודה. בהמשך לשאלתי על מצמוץ שהחל כאמור אצל ביצי בת שנתיים לפני כ3 ימים. ציינת שזה יכול לבוא לאחר מחלת חום..אך עבר מעל שבוע מאז שכבר עברה המחלה..זה יכול לבוא בעיכוב כה גדול ? במידה וכן- אשמח לדעת מה הקשר בין מחלת החום למצמוץ. כמו כן- החשש העיקרי שלי הוא שחלילה מדובר בפרכוס. איך יודעים אם זו הסיבה ? מתי עלי לפנות לרופא אם זה לא עובר? תודה רבה

שלום,, זה אינו פרכוס אלא יתכן יותר כטיק עצבני שנובע מלחץ כלשהו. בכל מקרה זה יחלוף.

מנהל פורום רפואת ילדים