חשד ללבקנות בתינוקת.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/01/2020 | 07:44 | מאת: טלי

שלום. כשביתי בת 4 חודשים נולדה רופא הילדים שראה אותה לראשונה שאל אם אחד מאיתנו ההורים היה כזה בלונדיני. שנינו בהירים, אני ג'ינג'ית אבל הבת בלונדינית לחלוטין. הוא אמר שיתכן שלבקנית אבל שאפשר לאבחן רק בגיל שנה. עיניה כחולות, לא מרצדות . מעבר לגוון הבלונדיני אין סימן אחר. שאלתי- האם ניתן לאבחן כבר עכשיו בבדיקת דם או אבחון גנטי כלשהו? למי עלינו לפנות לייעוץ? גם הרופא ילדים אמר שרק בגיל שנה. תודה

שלום, יש אכן רופאי גנטיקה שניתן לפנות אליהם אך הייתי ממתין בסבלנות לאור היעדר סימנים נוספים. לרוב ללבקנים יש עיניים עם צבע אדום בהיעדר צבע לקרניות.

מנהל פורום רפואת ילדים